KAYSERİ / MELİKGAZİ - Şehit Kemal Koçyiğit İlkokulu

May

Değerli öğretmenlerimiz canlı dersi mümkün olduğunca EBA tv yayınlarını veya tekrarlarını gözeterek dersleri ayarlamaya özen gösteriniz

May

Uzaktan eğitim sürecinde sizlere tüm duyurularımızı sitemizden ve Whatsapp Grupları üzerinden yapmaktayız.

Lütfen WEB Sitemizi günlük takip ediniz ve öğretmenlerimizin oluşturdukları Whatsapp gruplarından ayrılmayınız.

Öğretmenlerimiz tarafından gönderilen iletileri dikkate alarak yerine getirmeye çalışınız.

Nis

Kıymetli Velilerimiz, İkinci yarıyıl başından beri, özellikle son haftalarda canlı derslere katılan öğrenci sayılarımızda  düşüş yaşanmaktadır. Canlı derslere girmeyen ve düzensiz giren öğrenciler eğitim-öğretim açısından büyük kayıp yaşayacaklardır.Kıymetlivelilerimiz;Lütfen öğrencimizin canlı derslere katılmasını sağlayınız. Canlı derslere katılmak ders içi katılım notlarına etki edecektir.Öğrencinin başarısı ve performansı artacaktır.

Nis

3.Sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen İYEP programına 12 Nisan 2021 Pazartesi günü başlıyoruz.

Değerli Velilerimiz,

Özellikle salgın sürecinde hem kendi sağlığınız hem de çocuklarınızın sağlığı için toplu taşıma araçlarında, hastane, banka, avm gibi toplu kullanım alanlarında gerekmedikçe fazla bulunmamaya gayret ediniz. Ayrıca aile bireylerinin herhangi birinde covid 19 belirtileri olan bir şikayet olduğunda lütfen tedbir amaçlı öğrencinizi okula göndermeyip durumla ilgili öğretmenine bilgi veriniz.Göstereceğiniz hassasiyetten dolayı teşekkür ederiz.

Nis

e-okula veli telefon numarası işlenmemiş olanların işlenmesi veya değişen telefon numaralarının güncellenmesi hususu önemle duyurulur.

5-9 Nisan 2021
İşte, yeni haftanın akışı

TRT EBA Kanalları Yeni dönem uzaktan eğitim yayınları akışını indirmek için tıklayınız İlkokul || Ortaokul || Lise

Nis

Okulumuzla ilgili  her türlü duyuru ve  etkinlik haberleri  web sitesmizde yayınlanmakta olup, web sayfamız sürekli güncellenmektedir.

Web sitemizi ziyaret edip beğeni bırakmayı unutmayalım...

Nis

3 Nisan 2021 ve 12 Haziran 2021 tarihlerinde yapılacak olan İlkokul Öğretmenleri Sağlık ve Sosyal Yardım Sandığı (İLKSAN) 9 uncu dönem il/ilçe  temsilci seçimlerinin daha sonra yapılacağı