KAYSERİ / MELİKGAZİ - Şehit Kemal Koçyiğit İlkokulu

Dünya'ya Mektup Konulu Mektup Yarışması

Kırıkkale Kale Şehit Ferhat Bozkurt İlkokulu Dünya'ya Mektup Konulu Mektup Yarışması Düzenliyor.

Yarışma Konusu
Çocukların Doğrudan Veya Dolaylı Yollarla Şahit Oldukları Zorlu Yaşam Olayları Savaş, Salgın Hastalık, Göç Gibi Olgularla İlgili Duyu Ve Düşüncelerine Dair Dünya'ya Mektup Yazmaları.

Yarışma Kapsamı
Yarışmaya Türkiye Geneli Resmi Ve Özel İlkokul Öğrencileri Katılabilir.

Başvuru Koşulları

Her Öğrenci Yarışmaya Sadece Bir Mektup (En Az Bir Sayfa Ve En Fazla İki Sayfa) İle Katılabilir.

Sponsorlu

Mektuplar Her Yönü İle Özgün Olmalıdır. Mektubun Tamamı Yada Bir Bölümü Basın – Yayın Organı Yada Herhangi Bir Mecradan Kopyalanmış Yada Alıntı Yapılmış İse Mektup Değerlendirmeye Alınmayacak, Derece Adlıyla İptal Edilecektir.

Yarışmaya Gönderilen Mektuplar Beyaz A4 Boyutunda Kağıda, Öğrencinin Kendi El Yazısıyla Yazılıp Dijital Ortama Aktarılarak Gönderilecektir.

Mektubun Sonuna Öğrenci Adı, Soyad, Okul, Sınıf Bilgileri Yazılacaktır. Ayrıca Öğrenciye Ait "Öğrenci Katılım Formu" Ve "Veli Muvafakatnamesi" "Açık Rıza Onayı" "Sosyal Medya İzin Belgesi" Eklenerek Gönderilmelidir.

Yarışmaya Gönderilecek Eserler Ekleriyle Birlikte Okul E-Mail Adresine Gönderilecek Yarışmaya Katılım Sağlanacaktır.

Siyası Öğe Barındıran, Genel Ahlak Kurallarına Uymayan, Hakaret Ve Reklam Unsuru İçeren Eserler Yarışma Dışı Bırakılacaktır.

Bilgileri Eksik Yada Yanlış Gönderilmiş Eserler Komisyon Tarafından Değerlendirmeye Alınmayacaktır.

Gönderilen Eserler Kale Şehit Ferhat Bozkurt İlkokulu'nda Oluşturulacak Komisyon Tarafından Değerlendirilecek, 1. 2. 3. Olan, Ödülü Alan Eserler Kale Şehit Ferhat Bozkurt İlkokulu Tarafından 6 Haziran 2022 Pazartesi Günü Okul Web Sitesinden İlan Edilecektir.

Yarışmaya 1, 2 Ve 3. Olan Öğrencilere Ödül Verilecektir.

Derece İlanından İtibaren 1 Hafta Süre İle Yarışma Sonuçlarına İtiraz Hakkı Vardır. İtirazlar Şahsen Yada Okul Mail Adresi Üzerinden Yapılabilir.

Okul Adresi
Kaletepe Mahallesi Alparslan Pehlivanlı Bulvarı No: 121 Merkez Kırıkkale
Telefon Numarası: 0 318 233 02 56

E-Posta: 735759@meb.k12.tr

Yarışma Ödülleri
Birincilik Ödülü 253 Türk Lirası Değerinde Kırtasiye Seti
İkincilik Ödülü 153 Türk Lirası Değerinde Kırtasiye Seti
Üçüncülük Ödülü 103 Türk Lirası Değerinde Kırtasiye Seti

Yarışma Takvimi
Yarışma Başvuruları: 16-31 Mayıs 2022
Değerlendirme Süreci: 1-3 Haziran 2022
Sonuçların İlanı: 6 Haziran 2022
Ödüllerin Takdim Edilmesi: 10 Haziran 2022
Ödüllerin İl Dışına Kargolanması: 13-17 Haziran 2022

Yarışma Şartnamesi Ve Ek Belgeleri İçin Tıklayın.

Yayın: 18.04.2022 - Güncelleme: 18.04.2022 11:20 - Görüntülenme: 138